Hola vrienden,

 

Maandag 24 mei, vertrekken we ,met de fiets, richting Santiago de Compostela. Vanuit Willebroek een tocht van om en bij 2200 km. Deze keer hebben we wel onze ervaring van 2008 mee, toen we 900 km fietsten vanuit Jaca. We weten dus wat er ons, in Spanje althans, te wachten staat.

 

Dit jaar fietsen we ten voordele van de mucovereniging. We willen niet alleen zo de strijd tegen muco wat meer in de aandacht brengen, maar ook het wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte steunen. Meer info vind je op www.muco.be.

 

Giften zijn van harte welkom op rekening nr 523-0801012-61 van mucovereniging vzw, J.Borlélaan 12, 1160 Brussel met de vermelding :” fietstocht Jean en Staf “.

Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 30 euro . Alvast van harte dank in naam van de vele mucopatiënten. (Sponsorformulier)

 

Uiteraard zal ook dit jaar onze tocht weer te volgen zijn via www.jjproject.be. In het gastenboek trachten we contact te houden en we hopen dat we weer op jullie mogen rekenen om ons in het zadel te houden. We weten uit ondervinding dat jullie berichten meer dan deugd deden en de pijn verzachtten.

 

Tot het volgende bericht in het gastenboek.

 

Jean en Staf